Dance To Impress 2022

Dance To Impress is de jaarlijkse wedstrijd van DSV Dance Impression. Op zaterdag, dit jaar 24 september, is het podium voor de formatieteams, het debuut voor de Showteams en ook de equality-paren.

Op zondag 25 september is het de beurt aan alle andere individuele paren.

 

Dans Hotspot van Kooten

Al enkele jaren organiseren we succesvol Dance To Impress in Dans Hotspot van Kooten van Karin van Kooten. Een sfeervolle locatie die wat kleiner is dan de gemiddelde wedstrijdlocatie, maar daardoor altijd ontzettend knus en sfeervol is. Dans Hotspot van Kooten is gelegen aan de Westzijde 71 te Zaandam! Een gezellige locatie met een dansvloer van bijna 360 vierkante meter kortom… Top!

Dit jaar gaan we ook de uitdaging aan voor de formatieteams, waardoor de wedstrijd wat kleinschaliger zal zijn, maar echt niet minder leuk. Denk aan de wedstrijden in België en de liga-wedstrijden in Duitsland. Op die wijze gaan we het organiseren. We wilden perse wat voor de formatieteams, ook omdat er al zo lang niks is geweest.

Dans Hotspot van Kooten is gelegen aan de Westzijde 71 te Zaandam!

 

Kaartverkoop Zaterdag

De locatie is wat kleiner dan normaal. Dit brengt wat beperkingen met zich mee qua aantal deelnemende teams, paren en hoeveelheid publiek, maar gaat zeker zorgen voor een geweldig sfeervolle wedstrijd. Met name voor de zaterdag is dit een uitdaging, daarom dienen er voor de zaterdag vooraf kaarten te worden besteld, zowel door deelnemers als toeschouwers!

Kaarten voor de zaterdag kosten 15 euro per persoon voor zowel deelnemers als toeschouwers. Deze kaarten kun je bestellen door te mailen naar “info@dance-impression.nl”.

Vermeld hierbij je naam, hoeveel kaarten, telefoonnummer en e-mailadres, dan nemen wij contact met je op. Na bevestiging en betaling kun je je melden aan de deur en kun je naar binnen op vertoon van de bevestigingsemail!

 

Kaartverkoop Zondag

Voor de zondag is vooraf kaarten kopen niet nodig. Kaarten kunnen aan de deur worden gekocht, voor zowel deelnemers als toeschouwers. Er kan aan de deur worden gepind. Kaarten kosten 15 euro voor deelnemers en 10 euro voor toeschouwers!

 

Opgeven voor Showteams en Equalityparen

Showteams en Equalityparen zijn meer dan welkom op Dance To Impress en we kijken er naar uit om ook voor jullie samen met de NADB in Zaandam een podium te bieden. Zowel Showteams en Equalityparen dienen zich in te schrijven door te mailen naar “info@dance-impression.nl

Equalityparen
Vermeld aub jullie volledige namen en of je ballroom, latin of beiden danst. Meer informatie hebben we niet nodig! Opgeven graag voor 17 september!

Showteams
Vermeld aub de naam van het team, hoeveel dansers er mee doen, de naam van jullie choreografie en natuurlijk alle namen van de deelnemers. Vermeld ook even namens welke dansschool of vereniging julllie meedoen als dat het geval is. Opgeven graag voor 17 september!

 

Muziek

De muziek op Dance To Impress 2022 zal worden verzorgd door dhr. Piet Koeken! Piet is een bij de WDSF gediplomeerde Dans-DJ dus dat moet helemaal goedkomen!

 

Vragen??

Als er onduidelijkheden zijn schroom dan niet contact met ons op te nemen via info@dance-impression.nl! Dank jullie wel en hopelijk tot op Dance To Impress! Meer informatie, zoals de exacte timetable, volgt spoedig!