Een swingende en gevarieerde avond met shows uitgevoerd op hoog niveau. Wederom in de sfeervolle ambiance van dansschool Verbiest en met een lekkere presentatie.

DSV Dance Impression organiseert zaterdag 10 september een avondje uit waar u echt bij wilt zijn. Thema dit jaar is: Night at the Theatre.

Het theatre kent vele verschijningsvormen. Onze dansers laten u genieten van demonstraties passend bij dit thema. U kunt zelf een dansje wagen en natuurlijk is er rondom de dansvloer van alles te zien en te krijgen.

Wij gaan er wederom voor zorgen dat het een avond wordt om nooit te vergeten en die beleven wij heel graag met u.

Ons doel is om een fantastische avond neer te zetten voor sponsors, familie, vrienden en bekenden. De opbrengst van de avond is bedoeld om onze vereniging een financiële impuls te geven.  Onze formatieteams reizen dit najaar af naar de wereldkampioenschappen en de eerste voorbereidingen voor Dance To Impress 2017 zijn inmiddels gestart. Met uw hulp kunnen wij er voor zorgen dat de kosten voor de dansers betaalbaar blijven en dat wij in januari 2017 een fantastisch evenement neer kunnen zetten. Natuurlijk hoeft u niet met lege handen naar huis. Ook dit jaar organiseren wij weer een loterij met prachtige prijzen.

Iedereen is welkom. Kaarten zijn te koop  door te klikken op onderstaande link. De kaarten kosten 10 euro in de voorverkoop en 15 euro aan de deur.

De zaal gaat open om 20.00 uur en het programma start om 20.30 uur

Kaarten kopen klik hier