Sponsormogelijkheden

Support Dance Impression!

Wij zouden niet kunnen bestaan zonder onze sponsoren. Dansen is een dure sport. Kosten voor trainingen, zaalhuur, gasttrainers, inschrijfgeld voor wedstrijden, de prachtige kleding, vervoer van en naar (inter)nationale wedstrijden….

Onze dansers betalen een groot deel van deze kosten zelf, maar lang niet alles is zo gemakkelijk te realiseren. Gelukkig krijgen de dansers hulp van ouders, vrienden en van onze sponsors. Onze sponsors zijn voor ons onmisbaar. Zij dragen bij, hetzij financieel, hetzij op een andere manier en maken het mogelijk om onze passie uit te voeren. Wij danken al onze sponsors voor het vertrouwen en hopen dat we nog lange tijd op jullie steun en hulp kunnen blijven rekenen.

Wilt u sponsor worden van DSV Dance Impression?

Elke bijdrage is welkom en daar zijn wij super blij mee. Graag bedanken wij u al bij voorbaat voor uw interesse.

Er zijn verschillende manieren om ons te steunen.

Dit kan o.a. door:

Tegenprestaties zijn in alle soorten en maten te bedenken, zoals demonstraties, logo’s op de website of op kleding of tassen van de dansers. Wij staan open voor ideeën dus mocht u een andere manier van samenwerking in gedachten hebben dan horen wij dat graag.

Wilt u meer informatie ontvangen over sponsoring. Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Deze sponsors steunen DSV Dance Impression op dit moment. Dank hiervoor namens alle dansers, trainers en andere mensen die bij onze vereniging betrokken zijn.

Sponsor Worden

Sponsors

De dansers van Dance Impression dansen alle wedstrijden heerlijk op dansschoenen van Fi-Ver Dancewear: De online danssportwinkel voor dansschoenen, danskleding en accessoires in Nederland

Fi-Ver

Onze individuele dansers trainen bij Dans- en Partycentrum Verbiest en steeds weer mogen we gebruik maken van hun ruimtes. Altijd is alles weer top geregeld bij Dans- en Partycentrum Verbiest.

Dans- en Partycentrum Verbiest