Op de eerste dag van februari 2015 werd in Hilversum de Gooiland Trophy georganiseerd in Hilversum. Een paar van onze paren gingen hier op de koude ochtend heen. De debutanten en adults werden net als bij ‘The Nook’ verweven, op dit moment is dat nog een pilot die later geevalueerd gaat worden door de NADB.

Zoals altijd in Hilversum was de vloer klein en “bijzonder” en de opkomst minimaal. Erg jammer en je vraagt je af of andere organisatoren niet eens een kans moeten krijgen om andere/betere wedstrijden neer te zetten… Maar tot op heden blijft Hilversum op de wedstrijdkalender van de NADB verschijnen. Maar… Dance Impression had weer een mooi aandeel in de deelnemende paren en niet onverdienstelijk!

Op de Gooiland Trophy dansten in de debutanten 2 ballroom Jordi & Jaimy en Bart & Yara. Beide paren kwamen in de finale en werden hierin 5e en 3e.

In de A-klasse ballroom dansten drie van onze paren een dubbele finale van zeven paren. Hierbij werden Antoon & Shirley 6e, Rick & Charda 3e en Marc & Rosa 2e.

Paren, goed gedaan. Blijf je ontwikkelen en blijf je best doen!

Nog een keer dit evenement beleven? Klik dan YouTube Filmpje!

Debutanten 2 ballroom
3. Bart & Yara
5. Jordi & Jaimy

A-klasse ballroom
2. Marc & Rosa
3. Rick & Charda
6. Antoon & Shirley